Niğde'de Teğmen'e yumruk

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Niğde'de yaptırılan konutların anahtar teslim töreninin yapılacağı alanda gerginlik yaşandı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Niğde'de yaptırılan konutların anahtar teslim töreninin yapılacağı alanda gerginlik yaşandı. Tören alanında köpeklerle arama yaptıran Jandarma Teğmen Türker Doğru, alandan çıkmak istemeyen TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar'ın Basın Müşaviri Uğur Dülekalp tarafından yumruklandı. Olaya karışan Dülekalp ile TOKİ Basın Danışmanı Sadık Soylu gözaltına alındı.

Tören başlamadan önce alana güvenlik şeridi çeken jandarma, içeride köpeklerle arama yapmaya başladı. Jandarma, bu sırada tören alanında gezen kişileri de dışarı çıkmaları için uyardı. Bazı televizyon kanallarının canlı yayın hazırlığı yaptığı bölgede bulunan Bayraktar'ın da dışarı çıkması istendi. Ancak Bayraktar dışarı çıkmak istemeyince araya Dülekalp girdi.

Alanda güvenlik önlemi alan jandarma timini komuta eden Teğmen Doğru'nun da devreye girerek Bayraktar ile yanındakilerin dışarı çıkmasını istemesi üzerine iki grup arasında tartışma çıktı.

0 yorum: